Wie zijn wij?

Gordijnen en Zonwering

De ambachtelijke naaiwinkel is al sinds 2008 het adres voor alle op maat gordijnen en zonwering. Door onze professionele vakmanschap krijgt u gegarandeerd de beste kwaliteit en mooiste zonwering om u interieur perfect af te maken.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Kleding op maat en reparatie

Is uw broek te lang, uw pak niet de goede pasvorm, of is er een kledingstuk beschadigt? Dat is geen enkel probleem bij ons van de Ambachtelijke naaiwinkel met meer dan 30 jaar ervaring in het vak krijgt u gegarandeerd de beste service mogelijk. Bij ons kunt u al binnen 1-2 werkdagen uw kledingstuk laten repareren en/of vermaken. Dus kom gerust bij ons in de winkel.

sewing

Stomerij

Bij ons kunt ook terecht voor al uw stoomgoed. Wij zijn gespecialiseerd in professionele behandeling van al uw stoomgoed.  Uw stoomgoed word in een periode van ongeveer 3 werkdagen gereinigd. Voor de prijzen van het stomen kunt u gebruik maken van onze prijslijst, staat uw product hier niet tussen of heeft u andere vragen,  neem dan contact met ons op ofkom langs bij ons in de winkel. Prijslijst.stomerij 2018-2019

STOMERIJ